طرزتهیه قیمه ریزه نخود چی

به گزارش پایگاه اینترنتی مأوا، اصفهان ،نصف دنیا در آشپزی ایرانی یدی طولانی داشته و غذاهای خوشمزه را در تاریخ خود داشته و دارد.

طرزتهیه قیمه ریزه نخود چی

به گزارش خبرنگاران به نقل از بیتوته

مواد لازم:

گوشت چرخ نموده گوساله500 گرم

آرد نخودچی250 گرم

پیاز1 عدد متوسط

آب ولرم1 پیمانه

پیاز داغ طلایی2 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری

نعنا خشک1 قاشق غذاخوری

زردچوبه1 قاشق مرباخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه قیمه ریزه نخودچی :

ابتدا پیاز داغ را به همراه رب گوجه و نمک و فلفل و نصف پیمانه آب روی حرارت قرار داده تا جوش بیاید، مخلوط نموده تا رب کامل باز گردد. حرارت را کم نموده به مدت 10 دقیقه تا کمی غلیظ گردد.

گوشت را داخل دستگاه غذا ساز بریزید تا کامل له گردد. پیاز رنده شده (رنده ریز) را به همراه نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه نموده ورز داده سپس آرد نخودچی را اضافه نموده و بقیه آب را کم کم به آن اضافه نموده کاملاً ورز داده تا خمیر یک دستی درست گردد.

نعنا خشک پودر شده را اضافه نموده با مواد مخلوط نمایید. سپس دست را خیس نموده و به اندازه توپ های اندازه گردو برداشته کامل گرد نموده و در سس آماده شده انداخته و اجازه می دهیم کاملاً پخته و جا افتاده گردد. این مرحله حدود یک ساعت زمان خواهد برد.

دقت کنید که در آخر این خوراک باید کمی آب داشته باشد تا زمان سرو زیر کفته ریزه ها ریخته گردد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه غذای ساده و آسان

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 17 دی 1399 بروزرسانی: 2 اسفند 1399 گردآورنده: maeva.ir شناسه مطلب: 1277

به "طرزتهیه قیمه ریزه نخود چی" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرزتهیه قیمه ریزه نخود چی" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرزتهیه قیمه ریزه نخود چی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید