طرز تهیه قورمه مرغ کرمانشاهی

به گزارش پایگاه اینترنتی مأوا، قورمه مرغ یکی از غذاهای خوشمزه کرمانشاهی است که در شهرهای مختلف با روش های متفاوتی درست می گردد و طرز تهیه آن خیلی ساده و سریع است.

طرز تهیه قورمه مرغ کرمانشاهی

مواد لازم برای 4 نفر

سینه مرغ2 عدد

پیاز میانه2 عدد

سیب زمینی میانه3 عدد

رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ای یک عدد

گوجه فرنگی 2 عدد

زعفران دم نموده به میزان دلخواه

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان لازم

روغن به میزان لازم

طرز تهیه قورمه مرغ

مرحله اول

برای تهیه قورمه مرغ مجلسی ابتدا پیاز ها را ریز و نگینی خرد کنید و در یک تابه میزانی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم گردد بعد، پیاز ها را در روغن بریزید و تفت دهید تا سبک شوند.

مرحله دوم

زردچوبه را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا پیازها خوشرنگ و طلایی شوند، سپس با توجه به ذائقه خودتان فلفل دلمه را هم نگینی خرد کنید و اضافه کنید و کمی تفت دهید.

مرحله سوم

بعد فلفل سیاه، نمک و به سلیقه خودتان میزانی پودر دارچین را به مواد اضافه کنید و حدودا 2 دقیقه تفت دهید و با مواد ترکیب کنید تا عطر ادویه ها پخش گردد.

حالا رب گوجه فرنگی را به دلخواه خودتان به مواد اضافه کنید و خوب تفت دهید تا رنگ رب باز گردد، به جای رب گوجه می توانید از گوجه فرنگی پوره شده بهره ببرید.

مرحله چهارم

حالا سینه مرغ را تمیز نموده اید، مکعبی و به میزان دلخواه خرد کنید و به ترکیب مواد اضافه کنید و تفت دهید تا مرغ ها طلایی رنگ شوند بعد هم بزنید تا همه جای مرغ سرخ گردد.

مرحله پنجم

بعد میزانی زعفران را همراه با نصف فنجان آب جوش مخلوط کنید و بگذارید تا دم بکشد، بعد روی مرغ ها بریزید و خوب مخلوط کنید تا عطر و رنگ زعفران کامل به خورد مرغ ها رود.

مرحله ششم

حالا درب ظرف را ببندید و روی حرارت ملایم قرار دهید، مرغ ها خودشان آب می اندازند، لازم نیست آب اضافه کنید، حدودا یک ساعت بعد مرغ ها پخته می شوند.

مرحله هفتم

بعد سیب زمینی ها را به شکل خلالی ریز خرد کنید و بشورید و بگذارید تا آب اصافی آن ها خارج گردد بعد در تابه ای دیگر میزانی روغن بریزید و روی حرارت میانه آن ها را سرخ کنید.

بعد از اینکه مرغ ها پخته شدند و آب آن ها کاملا تبخیر شد، سیب زمینی های سرخ شده را به مرغ اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر بگذارید تا روی حرارت ملایم با هم بپزند.

مرحله هشتم

در این مرحله با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان گوجه ها را حلقه ای برش دهید و در تابه با کمی روغن روی حرارت ملایم تفت دهید و بعد برگردانید و طرف دیگر را هم تفت دهید.

مرحله نهم

بعد از آن قورمه مرغ را در ظرف مناسب بکشید و گوجه های سرخ شده را در اطراف ظرف بچینید و همراه با پلو زعفرانی و ته دیگ، سالاد، ترشی و انواع دورچین سرو کنید.

منبع: گردشبان
انتشار: 25 بهمن 1401 بروزرسانی: 25 بهمن 1401 گردآورنده: maeva.ir شناسه مطلب: 2127

به "طرز تهیه قورمه مرغ کرمانشاهی" امتیاز دهید

4 کاربر به "طرز تهیه قورمه مرغ کرمانشاهی" امتیاز داده اند | 4 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه قورمه مرغ کرمانشاهی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید