ترفندهای ترشی فلفل هالوپینوی فوری ساده و کبابی بدون تلخی
به گزارش پایگاه اینترنتی مأوا، ترشی فلفل هالوپینو در فهرست یک ترشی تند و تیز و خوش خوراک است. ترشی فلفل هالوپینو یا ترشی فلفل مکزیکی، به خاطر عطر قوی فلفل، بافت ترد و طعم خوشمزه ای که دارد برای سرو در کنار و و فرنگی بی نظیر است. درست کردن این ترشی فلفل خوشمزه در خانه با انواع فلفل هالوپینو سبز و قرمز و رنگی بسیار راحت است و شما می توانید ترشی فلفل هالوپینو را ظرف 20 دقیقه درست کنید. در این مقاله از در ما طرز تهیه ترشی خانگی فلفل هالوپینو به روش بازاری و نکات تهیه و خوشمزه شدن این ترشی فلفل تند و تیز را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه ترشی فلفل هالوپینوی سبز و قرمز
مواد اولیه | میزان مورد احتیاج |
فلفل هالوپینو سبز یا قرمز (یا ترکیب هر دو) | نیم کیلوگرم |
آب | 1 لیوان فرانسوی دسته دار |
سرکه سفید | 2 لیوان فرانسوی دسته دار |
شکر | 1 قاشق غذاخوری |
دانه فلفل سیاه | چند عدد |
نمک | 2 قاشق غذاخوری |
سیر | 2 حبه |
سبزیجات معطر تازه | به میزان دلخواه |
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 20 دقیقه
مدت زمان مورد احتیاج برای رسیدن ترشی فلفل هالوپینو: 10 روز تا 2 هفته
مراحل طرز تهیه طرز تهیه ترشی فلفل هالوپینو
ترشی فلفل تند مکزیکی مثل یک گزینه عالی برای سرو در کنار انواع غذاهای مکزیکی مثل ، و ایرانی است که می خواهید طعم تند و تیز داشته باشند. درواقع فلفل هالوپینو یکی از تندترین و خوشمزه ترین انواع فلفل برای درست کردن انواع ترشی و لیته است. برای درست کردن ترشی فلفل هالوپینو، مراحل زیر را دنبال کنید.
مرحله اول: مواد اولیه را آماده کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه ترشی فلفل هالوپینو قرمز یا سبز خانگی باید فلفل ها را به خوبی بشویید و اجازه دهید کاملا خشک شوند. فلفل ها را روی یک پارچه پهن کنید تا خشک شوند. اگر عجله دارید، می توانید آنها را با دستمال تمیز نخی خوب خشک کنید. سپس فلفل های بدون نم و خیسی را به شکل اسلایسی برش بزنید.
سپس پوست سیرها را جدا کنید و آنها را هم به صورت حلقه ای برش بزنید. این کار باعث می گردد تا طعم سیر بیشتر به خورد ترشی فلفل هالوپینو برود و خوش طعم تر گردد. البته می توانید سیرها را درسته هم در ترشی فلفل بیندازید.
سبزی های تازه را هم بشویید و کنار بگذارید تا کاملا خشک و آماده استفاده در ترشی شوند. مواد اولیه باید کاملا بدون نم و خیسی و رطوبت باشند در غیر این صورت ترشی کپک می زند. سایر را می دانید؟
مرحله دوم: مایه سرکه را آماده کنید
در این مرحله از طرز تهیه ترشی فلفل تند هالوپینو، باید در یک قابلمه مناسب، آب، سرکه، شکر و نمک، را بریزید. سپس قابلمه را روی حرارت بگذارید. صبر کنید تا مخلوط آب و سرکه بجوشد. سیر خرد شده را به آن اضافه کنید. مواد را با حرارت زیاد روی گاز قرار دهید تا به جوش بیاید. با یک قاشق محلول را هم بزنید تا شکر و نمک در آب و سرکه حل شوند.
در صورت تمایل می توانید انواع سرکه، شکر، عسل و نمک را به روش های و اینترنتی از فروشگاه های بخرید.
مرحله سوم: مواد ترشی هالوپینو را در شیشه بریزید
در فاصله ای که مواد ترشی فلفل هالوپینو در حال خنک شدن هستند، فلفل های حلقه ای خرد شده را در یک بطری شیشه ای تمیز، خشک و استریل بریزید و سیرها و سبزی های معطر (به دلخواه ترخون، پونه کوهی و …) را اضافه کنید. دانه های فلفل سیاه را هم در ترشی بیندازید. بطری های ترشی را در حدی پر کنید که 2 تا 4 سانتی متر از دهانه بطری، خالی باشد.
دانه فلفل سیاه را می توانید از بخرید؛ حضوری یا اینترنتی.
مرحله آخر: ترشی فلفل هالوپینو را آماده کنید
در آخر، مایه سرکه که خنک شد، آن را روی فلفل ها بریزید تا میزان ای که کاملا روی فلفل ها را بپوشاند و یک بند بالاتر از مواد ترشی باشد. بعد درب بطری را محکم ببندید و ترشی را در جای خشک و خنک به مدت 10 روز تا 2 هفته بگذارید تا ترشی هالوپینو برسد و آماده گردد.
سپس ترشی را سرو کنید و از این به بعد، بطری ترشی فلفل هالوپینو را در یخچال قرار دهید و هر زمان که احتیاج داشتید با یک قاشق خشک و تمیز میزانی از آن را بردارید و سرو کنید.
شما می توانید از جمله ترشی فلفل هالوپینو از برندهای معروف بازار را از فروشگاه های زنجیره ای به روش های حضوری و اینترنتی بخرید.
طرز تهیه ترشی فلفل هالوپینو به روش های دیگر
روش تهیه ترشی فلفل هالوپینو فوری و سریع
برای درست کردن ترشی فلفل تند مکزیکی فوری و سریع، فلفل ها را مانند روش بالا آماده کنید و به صورت حلقه ای خرد کنید. مایه سرکه را درست کنید و روی حرارت بگذارید. بعد از اینکه شکر و نمک در آب حل شدند، فلفل های هالوپینوی خرد شده را به آن اضافه کنید.
اجازه دهید فلفل ها برای 5 دقیقه همراه با سرکه بجوشند. سپس شعله را خاموش کنید. صبر کنید تا مخلوط ترشی فلفل هالوپینو، از دما بیفتد. سپس مایه ترشی را به همراه سیرها و سبزی های معطر، در بطری های تمیز و خشک بریزید و درب آن را محکم ببندید. در این روش، ترشی هالوپینو شما بعد از گذشت 3 روز، آماده مصرف خواهد بود.
روش تهیه ترشی فلفل هالوپینو کبابی
آسان ترین روش برای درست کردن ترشی فلفل هالوپینو کبابی این است که فلفل های هالوپینو را بعد از شستن، خشک کنید. فلفل ها را خرد نکنید. سپس فلفل ها را به سیخ بزنید و روی شعله گاز یا زغال، کبابی کنید. همه فلفل ها را که کبابی کردید، از روی حرارت بردارید.
مایه سرکه یا مایه ترشی فلفل هالوپینو را هم مانند روش اول، آماده کنید. فلفل های هالوپینوی کبابی را در بطری خشک و تمیز بریزید و به آن ها، مایه سرکه از دما افتاده و سرد شده را اضافه کنید. درب شیشه ترشی را ببندید. این ترشی، بعد از 5 روز تا 1 هفته، قابل استفاده است.
نکات مهم در طرز تهیه ترشی فلفل هالوپینو
- برای درست کردن ترشی فلفل هالوپینو، حتما اجازه دهید فلفل ها بعد از شستن، کاملا خشک شوند. اگر فلفل ها هنوز رطوبت داشته باشند، ترشی شما خیلی زود کپک می زند.
- ترشی فلفل هالوپینو را به صورت درسته و بدون خرد کردن هم می توانید درست کنید. در این صورت بهتر است مثل روش دوم چند دقیقه فلفل ها را بجوشانید و بعد ترشی کنید.
- برای خرد کردن فلفل های هالوپینو، حتما از دستکش آشپزی یک بار مصرف، بهره ببرید. چون طعم تند فلفل هالوپینو روی دست، برای مدتی ماندگار خواهد بود. علاوه بر این، اگر کوچک ترین زخم یا بریدگی روی پوست شما وجود داشته باشد و فلفل به آن برخورد کند، سوزش شدیدی ایجاد خواهد نمود.
- برای طرز تهیه ترشی فلفل هالوپینو رنگی، هم از فلفل تند قرمز و هم از فلفل تند سبز و فلفل هالوپینو زرد، در تهیه ترشی بهره ببرید تا ترشی رنگ و روی مجذوب کننده تری داشته باشد. در این صورت می توانید حتی همه فلفل ها را خرد و با هم ترکیب کنید تا به طور یکدست، رنگ های فلفل، پخش گردد.
- در تهیه ترشی هالوپینو می توانید علاوه بر فلفل تند هالوپینو، از پیاز قرمز خلالی هم بهره ببرید تا هم عطر و هم ظاهر مجذوب کننده تری بگیرد.
- برای درست کردن ترشی خانگی هالوپینو می توانید شکر را حذف کنید و یا به جای شکر، 1 قاشق غذاخوری عسل یا یک تکه نبات (طرز تهیه نبات) به ترشی اضافه کنید.
- برای استریل کردن شیشه های ترشی می توانید آن ها را در آب جوش قرار دهید و برای چند دقیقه آن را بجوشانید. بعد اجازه دهید کاملا خشک گردد.
- اگر می خواهید سس تند خانگی (طرز تهیه انواع سس) درست کنید، به جای فلفل می توانید چند برش از ترشی فلفل هالوپینو را با سس بجوشانید تا کل سس، طعم تند و تیز بگیرد.
- بعد از درست کردن ترشی خانگی هالوپینو، در صورت رعایت اصول تهیه و نگهداری ترشی، می توانید آن را تا 3 ماه در یخچال نگهداری کنید.
فوت و فن های خوشمزه شدن ترشی هالوپینو
چرا ترشی فلفل هالوپینو تلخ می گردد؟
- اگر از فلفل های نرم و گندیده بهره ببرید ترشی هالوپینو تلخ می گردد.
- از آنجایی که فلفل هالوپینو، تند است، ممکن است بعد از تهیه ترشی فلفل خرد شده، احساس تلخی کنید. برای گرفتن تلخی فلفل ها، می توانید آنها را بعد از خرد کردن، برای چند دقیقه با میزانی آب در حال جوش، بجوشانید و سپس آبکش کنید تا تلخی فلفل ها گرفته گردد.
- استفاده از شکر، عسل و نبات، طعم تلخ ترشی فلفل را می گیرد.
چرا ترشی فلفل هالوپینو کپک می زند؟
برای اینکه ترشی فلفل هالوپینو کپک نزند به این نکات توجه کنید:
- فلفل ها و دیگر مواد باید بعد از شستن، کاملا خشک شده باشند و بعد آنها را در بطری بریزید.
- بطری های مورد استفاده برای ترشی انداختن باید کاملا خشک، بدون آلودگی و با درب سالم باشند. هیچ هوایی نباید در بطری ها نفوذ کند.
- سرکه باید کاملا روی فلفل ها و مواد داخل ترشی را بپوشاند.
- بعد از آماده شدن و باز کردن درب بطری ترشی فلفل، حتما ترشی را در یخچال بگذارید.
- به هیچ وجه، قاشق و چنگال خیس یا آلوده وارد شیشه ترشی نکنید.