افزایش اثرگذاری شورای گفت وگو با حضور پررنگ تر نمایندگان مجلس
به گزارش پایگاه اینترنتی مأوا، بیست و چهارمین نشست هیات نمایندگان اتاق سمنان با حضور عباس گلرو، نماینده مردم شهرستان های سمنان، سرخه و مهدی شهر و علی اکبر علیزاده برمی، نماینده مردم دامغان برگزار گردید.
علی اصغر آدینه ای، رئیس اتاق سمنان در این نشست گفت: شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی تأثیرگذاری بسیار مناسبی در مناسبات مالی دارد و نمایندگان مجلس می توانند با حضور پررنگ تر، قوام نشست های این شورا و اثرگذاری آن را بیشتر نمایند.
او افزود: تا به امروز 20 مصوبه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان سمنان به شورای مرکزی ارسال شده است و مورد بازبینی قرارگرفته است.
رئیس اتاق سمنان معتقد است: نمایندگان خانه ملت می توانند کارگزاری مناسب در برطرف موانع مخل کسب کار را در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی داشته باشند.
در ادامه حمید علوی، عضو هیات رئیسه اتاق سمنان نقش مجلس یازدهم در توسعه مالی را مهم برشمرد و گفت: عمده ارزش اضافه نموده استان در بخش معدنی و صنایع معدنی است در زمان تحریم معادن پیشران توسعه بودند، چون معادن و محصولات معدنی ابداً تحریم پذیر نیستند و از طرف دیگر کشورهای جهان به این منابع نیازمند هستند.
علوی افزود: معادن ایران در گچ، سلستین و زئولت بسیار مستعد هستند این فرصت بسیار مناسبی که باید به آن توجه داشته باشیم از طرفی ماشین آلات معادن بسیار سرمایه بر هستند و عمده این ماشین آلات واردات است.
او اصلاح قوانین و نظام مهندسی معدن را یک ضرورت می خواند و ادامه می دهد: مهندسین معادن و محصلین این رشته به هیچ عنوان با معادن آشنا نبوده و بسیار کم و به ندرت با شرایط معادن آشنا هستند، باید سعی کنیم تا فاصله تئوری و عمل را به حداقل برسانیم.
همچنین عبدالحمید دربانیان، عضو هیات رئیسه اتاق سمنان خطاب به علیزاده عضو کمیسیون کشاورزی و منابع طبیعی مجلس گفت: کارگزاران دولتی با قوانین آشنا نیستند مشاهده شده است در مراتع بدون اینکه صاحب مرتع خبر داشته باشند مقامات اجازه اکتشاف معدنی می دهند از شمال گرمسار تا شمال میامی دولت این پهنه را در اختیار خود گرفته است،
دربانیان ادامه داد: با مجوزهای که صادر می گردد مرتع ویران می گردد باید نظارت دقیق بر پروانه های اکتشاف باشد تا مرتع دچار ویرانی و تخریب نگردد
او از نماینده دامغان و عضو کمیسیون کشاورزی و منابع طبیعی مجلس درخواست نمود تا این مورد را آنالیز نماید
در ادامه علی اکبر علیزاده نماینده مردم دامغان در مجلس، گفت: یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، مجلس باندبازی و سیاست بازی نیست، جزو جبهه مقاومت و اقتصاد مقاومتی است و به شعار ما می توانیم اعتقاد استوار دارد.
او افزود: بخش خصوصی با استفاده از سرمایه خود در اشتغال و ارزآوری برای کشور نقش ایفا می نماید و این خدمات بخش خصوصی ستودنی است.
علیزاده با اشاره به اصل 44 قانون اساسی مبنی بر واگذاری امور دولتی به بخش خصوصی، بیان نمود: واگذاری امور به بخش خصوصی موجب حل بسیاری از مسائل می گردد و اجرای این قانون باید با جدیت پیگیری گردد.
نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دولت باید با برنامه راهبردی و کارشناسی آرام آرام سبک گردد.
نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی گفت: برای برطرف مسائل مالی استان سمنان باید مسائل دسته بندی گردد تا به فراخور با مسئولان مرتبط رایزنی گردد.
همچنین عباس گلرو نماینده مردم سمنان، مهدی شهر و سرخه در مجلس گفت: برآیند آنالیز ها نشان می دهد بخشی از مسائل کشور مربوط به تحریم و بخشی از مسائل مربوط به ضعف عملکرد بعضی از مدیران است.
او بابیان اینکه مسائل کشور با عزم جدی و انسجام ملی قابل حل است افزود: مدیران این استان در جذب اعتبارهای ملی نباید ضعف داشته و با عملکرد خوب زمینه ساز توسعه و آبادانی بیش ازپیش استان سمنان باشند.
به عقیده او تقویت و توجه بیش ازپیش به نظام تعلیم و تربیت موجب برطرف ضعف فرهنگی و حل بسیاری از مسائل می گردد.
گلرو ادامه داد: آشفتگی در بخش های مختلف مانند فرهنگی، اجتماعی و مالی وجود دارد که ناشی از ضعف فرهنگی و نظام تعلیم و تربیت است.
نماینده مردم سمنان، مهدی شهر و سرخه در مجلس افزود: در یک ماشین برای عملکرد مطلوب باید تمام بخش ها به صورت هماهنگ فعالیت نمایند و اگر اجزا پراکنده کار نمایند بدون شک ماشین نمی تواند عملکرد خوبی داشته باشد.
او افزود: تلاطم جامعه به بخش های مختلف آسیب می زند و مجلس شورای اسلامی می تواند در 2 حوزه قانون گذاری و تسهیل دسترسی به بهبود شرایط یاری کند.
گلرو توضیح داد: ضعف کارکرد قانونی در کشور وجود دارد و برای برطرف مسائل باید بعضی قوانین موردبازنگری و اصلاح قرار بگیرد.
نماینده مردم سمنان، مهدی شهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: تحریم حوزه های منطقه ای را درگیر نموده است، اما باید قبول کرد اقتصاد و تجارت فرصت لحظه ای هست و باید آن فرصت را شکار کرد.
منبع: اتاق بازرگانی ایران