طرز تهیه یک کشک بادمجان خوشمزه
به گزارش پایگاه اینترنتی مأوا، کشک و بادمجان یکی از غذاهای اصیل و قدیمی ایرانی است که به عنوان یک غذای حاضری بسیار خوشمزه شناخته می گردد

به گزارش خبرنگاران به نقل از پارسی دی
مواد لازم برای 4 نفر
مواد لازم کشک و بادمجان
سیر 4 حبه
پیاز متوسط 2 عدد
بادمجان متوسط 6 عدد
کشک 4 قاشق غذاخوری
روغن مایع به اندازه کافی
مغز گردو 3 قاشق غذاخوری
نعناع خشک 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
ابتدا بادمجان ها را پوست می گیریم و می شوییم سپس در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج گردد ،در ادامه بادمجان ها را از وسط نصف میکنیم و روی آنها کمی نمک میپاشیم و میگذاریم تا آب اضافی آنها خارج گردد و با یک دستمال تمیز روی آنها را خشک میکنیم
(پاشیدن کمی نمک روی بادمجان ها باعث جذب کمتر روغن و برطرف تلخی بادمجان ها می گردد) در داخل تابه ای روغن میریزیم و صبر میکنیم تا داغ گردد سپس بادمجان ها را در آن میچینیم تا سرخ گردد و بر میگردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ گردد،
آنگاه با گوشت کوب دستی یا برقی خوب له می کنیم.سیر و پیاز ها را پوست میگیریم و میشوییم و در تابه ای که قصد داریم کشک و بادمجان را درست کنیم مقداری روغن میریزیم و اجازه میدهیم تا کمی داغ گردد بعد سیر ها را در آن سرخ میکنیم
و در بشقابی میریزیم و سپس پیاز ها را با چاقو خلالی نموده و در تابه میریزیم و تفت میدهیم تا طلایی رنگ گردد در همین لحظات که پیاز در حال طلایی شدن است روی شعله کوچک شیر داغ کن را میگذاریم و حدودا 2قاشق روغن در آن میریزیم
و کمی صبر میکنیم تا تقریبا داغ گردد سپس نعناع را داخل روغن میریزیم و هم می زنیم حدودا 1 دقیقه و سپس از روی حرارت بر میداریم تا نسوزد. آن وقت پیاز را نگاه میکنیم اگر طلایی شده بود مقداری از آن را بر میداریم تا برای تزئین استفاده کنیم
و مقداری از سیر داغ را به پیاز داغ می افزاییم و کمی از نعناع داغ را به همراه،بادمجان له شده و نمک و فلفل اضافه میکنیم و تفت می دهیم و مقداری از مغز گردو ها را برای تزئین بر میداریم و باقی آن را در تابه میریزیم و با مواد مخلوط می کنیم.
حرارت را کم میکنیم تا مواد به روغن بیفتد.کشک اگر سفت بود با کمی آب رقیق میکنیم و به تابه اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا کشک با مواد مخلوط گردد و در تابه را میگذاریم تا آب آن کاملا خشک گردد
و سپس مطمئن باشید غذا شما خوب جا افتاده است و از روی حرارت تابه را بر میداریم و کشک و بادمجان را در ظرف مورد نظر میریزیم و روی آن را با سیر داغ و پیاز داغ و نعناع داغ و گردو که کنار گذاشته بودیم تزئین میکنیم.نوش جان
منبع: جام جم آنلاین