طرز تهیه یک کشک بادمجان خوشمزه

به گزارش پایگاه اینترنتی مأوا، کشک و بادمجان یکی از غذاهای اصیل و قدیمی ایرانی است که به عنوان یک غذای حاضری بسیار خوشمزه شناخته می گردد

طرز تهیه یک کشک بادمجان خوشمزه

به گزارش پایگاه اینترنتی مأوا به نقل از پارسی دی

مواد لازم برای 4 نفر

مواد لازم کشک و بادمجان

سیر 4 حبه

پیاز متوسط 2 عدد

بادمجان متوسط 6 عدد

کشک 4 قاشق غذاخوری

روغن مایع به اندازه کافی

مغز گردو 3 قاشق غذاخوری

نعناع خشک 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

ابتدا بادمجان ها را پوست می گیریم و می شوییم سپس در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج گردد ،در ادامه بادمجان ها را از وسط نصف میکنیم و روی آنها کمی نمک میپاشیم و میگذاریم تا آب اضافی آنها خارج گردد و با یک دستمال تمیز روی آنها را خشک میکنیم

(پاشیدن کمی نمک روی بادمجان ها باعث جذب کمتر روغن و برطرف تلخی بادمجان ها می گردد) در داخل تابه ای روغن میریزیم و صبر میکنیم تا داغ گردد سپس بادمجان ها را در آن میچینیم تا سرخ گردد و بر میگردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ گردد،

آنگاه با گوشت کوب دستی یا برقی خوب له می کنیم.سیر و پیاز ها را پوست میگیریم و میشوییم و در تابه ای که قصد داریم کشک و بادمجان را درست کنیم مقداری روغن میریزیم و اجازه میدهیم تا کمی داغ گردد بعد سیر ها را در آن سرخ میکنیم

و در بشقابی میریزیم و سپس پیاز ها را با چاقو خلالی نموده و در تابه میریزیم و تفت میدهیم تا طلایی رنگ گردد در همین لحظات که پیاز در حال طلایی شدن است روی شعله کوچک شیر داغ کن را میگذاریم و حدودا 2قاشق روغن در آن میریزیم

و کمی صبر میکنیم تا تقریبا داغ گردد سپس نعناع را داخل روغن میریزیم و هم می زنیم حدودا 1 دقیقه و سپس از روی حرارت بر میداریم تا نسوزد. آن وقت پیاز را نگاه میکنیم اگر طلایی شده بود مقداری از آن را بر میداریم تا برای تزئین استفاده کنیم

و مقداری از سیر داغ را به پیاز داغ می افزاییم و کمی از نعناع داغ را به همراه،بادمجان له شده و نمک و فلفل اضافه میکنیم و تفت می دهیم و مقداری از مغز گردو ها را برای تزئین بر میداریم و باقی آن را در تابه میریزیم و با مواد مخلوط می کنیم.

حرارت را کم میکنیم تا مواد به روغن بیفتد.کشک اگر سفت بود با کمی آب رقیق میکنیم و به تابه اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا کشک با مواد مخلوط گردد و در تابه را میگذاریم تا آب آن کاملا خشک گردد

و سپس مطمئن باشید غذا شما خوب جا افتاده است و از روی حرارت تابه را بر میداریم و کشک و بادمجان را در ظرف مورد نظر میریزیم و روی آن را با سیر داغ و پیاز داغ و نعناع داغ و گردو که کنار گذاشته بودیم تزئین میکنیم.نوش جان

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 3 دی 1399 بروزرسانی: 3 دی 1399 گردآورنده: maeva.ir شناسه مطلب: 1246

به "طرز تهیه یک کشک بادمجان خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه یک کشک بادمجان خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید