طرز تهیه لقمه پیچ پنیری ؛ یک فینگرفود متفاوت
به گزارش پایگاه اینترنتی مأوا، پیشنهاد امروز کتاب کاله برای یک پیش غذا یا میان وعده خوشمزه لقمه پیچ پنیری با پنیر خامه ای ویلی است. فینگرفودهایی مثل لقمه پیچ می توانند گزینه های مناسبی برای مهمانی ها و مجالس ها باشند؛ شما می توانید آن ها را به راحتی در منزل تهیه نموده و بسته به سلیقه تان در آن ها تنوع ایجاد کنید. خوراکی هایی از این دست بعلاوه برای جشن تولد بچه ها، دورهمی های محبت آمیز و خانوادگی مناسب هستند.
شما می توانید لقمه پیچ پنیری را با ویدیو آموزشی مرحله به مرحله، در کمتر از یکساعت بدون زحمت زیاد در آشپزخانه خود آماده کنید. هر لقمه این غذای خوشمزه طعم متفاوت و لذیذی دارد که شما را غافلگیر می نماید، توصیه می کنیم آن را حتما درست کنید و در کنار عزیزانتان از آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه لقمه پیچ پنیری ؛ یک فینگر فود متفاوت
- فلفل دلمه ای رنگی یک پیمانه
- سینه مرغ (پخته و ریش ریش شده) نصف پیمانه
- نخود فرنگی منجمد پمینا نصف پیمانه
- پنیر خامه ای ویلی کاله 100 گرم
- خمیر یوفکا یک بسته
- کره پاستوریزه کاله (آب شده) 50 گرم
- پنیر پیتزا کاله به اندازه لازم
- زرده تخم مرغ یک عدد
- روغن چهار قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم
طرز تهیه لقمه پیچ پنیری خوشمزه و متفاوت
مرحله اول
شما برای تهیه یک فینگرفود ساده و خوشمزه انتخاب های زیادی دارید و می توانید بسته به سلیقه تان و مناسبت های مختلف، پیش غذاهای خوشمزه و هیجان انگیزی مانند رول هالومی و بیکن، مینی کیک گوشت و سبزیجات، پای مرغ پنیری یا لقمه پیچ پنیری خوشمزه ای تهیه و سرو کنید. برای تهیه یک فینگرفود درجه یک و متفاوت مانند لقمه پیچ پنیری، ابتدا باید سینه مرغ را آب پز کنید. یک عدد سینه مرغ میانه را با آب، برگ بو، نصف یک پیاز کوچک و نمک روی حرارت قرار دهید تا به مدت 15 تا 20 دقیقه بجوشد، بوی زهم آن گرفته شده و کاملا بپزد. سپس سینه مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و در ظرفی تمیز قرار دهید.
مرحله دوم
چهار قاشق غذاخوری روغن مخصوص سرخ کردن درون ماهیتابه ای بریزید و سینه مرغ ریش ریش شده را به مدت پنج دقیقه روی حرارت میانه داخل تابه تفت دهید. فلفل دلمه ای ها را نیز به شکل نگینی خرد نموده و به آن اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله سوم
ادویه را به مواد داخل تابه اضافه کنید و هم بزنید تا به خوبی طعم دار گردد؛ سپس نخود فرنگی را به مخلوط روی حرارت اضافه کنید و کمی تفت دهید. پس از پنج دقیقه شعله را خاموش کنید، مواد لقمه پیچ پنیری شما آماده است.
مرحله چهارم
در این مرحله نوبت به رول کردن خمیر یوفکا می رسد. خمیرها را به شکل مثلثی برش دهید و با برس مخصوص اندازهی کره پاستوریزه آب شده روی آن بمالید. سپس اندازهی پنیر خامه ای ویلی روی قاعده این مثلث بمالید و به آرامی همانطور که در ویدیو نشان دادیم خمیر را تا اواسط رول کنید، سپس دو طرف را به هم برسانید و خمیر را به صورت یک سبد درآورید.
مرحله پنجم
بقیه خمیرها را هم به همین صورت رول کنید و روی سینی فر بگذارید، سپس در هر کدام یک قاشق از مخلوط موادی که تهیه نموده اید ریخته و رویشان را با اندازهی پنیر پیتزا رنده شده کامل بپوشانید.
مرحله ششم
در آخر با برس اندازهی زرده تخم مرغ روی هرکدام از این لقمه ها بمالید و سینی را به مدت 20 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا مواد آن با حرارت خوب پخته و خمیر یوفکا برشته گردد.
مرحله هفتم
پس از گذشت این زمان سینی را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید کمی خنک گردد. فینگر فود لقمه پیچ پنیری خوشمزه شما آماده است و بسته به سلیقه تان می توانید آن را با سس سیر، انواع دیپ یا سس مکزیکی و غیره به عنوان پیش غذا یا میان وعده سرو کنید، نوش جان!
منبع: کتاب کاله