طعم لذیذ ژاپن، غذاهای بومی ژاپنی

به گزارش پایگاه اینترنتی مأوا، خوشمزه ترین غذاهای ژاپن

امروزه دیگر هر کسی چند کلمه ای ژاپنی بلد است؛ ساشیمی، نوری، نیگیری و… اما به احتمال خیلی زیاد، اولین کلمه ای که با شنیدن نام ژاپن به ذهنتان رسید، سوشی بود! در اینکه سوشی طعم بسیار لذیذ و مطبوعی دارد شکی نیست اما اینکه چرا در بالای لیست تمام غذاهای ژاپن قرار گرفته است، یک سوال بزرگ است. اگر شما هم از آن دسته افرادید که خوشمزه ترین غذاهای ژاپن را با سوشی می شناسید، پیشنهاد می کنیم کمی دیدتان را وسیع تر کنید چون این کشور غذاهای خوشمزه کم ندارد. می خواهیم تعدادی از آنها را به شما معرفی کنیم. با خبرنگاران همراه باشید:

طعم لذیذ ژاپن، غذاهای بومی ژاپنی

اویاکودون (Oyakodon)

یک غذای ساده، سریع و البته کلاسیک ژاپنی. اویاکودون در واقع ترکیب برنج با مرغ، تخم مرغ، پیاز و یک نوع سس بسیار ملایم است. شاید به نظرتان یک غذای معمولی و ساده باشد که در هر جای دیگری از جهان هم می توان مثل آن را دید. اما اشتباه نکنید، راز متفاوت بودن غذاهای ژاپنی، کیفیت مواد اولیه و ترکیب آنها با هم است و همین موضوع است که باعث مجذوب نماینده شدن آنها شده است.

شوجین ریوری (Shojin-ryori)

تا مدت ها خوردن گوشت در کشور ژاپن قدغن بود، البته هنوز هم هستند کسانی که به شدت از خوردن گوشت پرهیز می نمایند. شوجین یوری نه تنها یکی از خوشمزه ترین غذاهای ژاپن بلکه یک غذای کاملا گیاهی است. برترین جا برای خوردن این غذا، در بناهای مذهبی ژاپن و یا رستوران های سنتی آن است. در شهر تاریخی کاماکورای ژاپن هم در جایی به نام ماریکو، کلاس های آموزش پخت شوجین یوری و بقیه غذاهای ژاپنی برگزار می گردد که هواداران زیادی هم دارد. در این کلاس ها هم بطور عملی یاد می گیرید تا این غذا را درست کنید و هم با تاریخچه مجذوب نماینده آن آشنا می شوید.

تاکویاکی (Takoyaki)

پیدا کردن یک معادل فارسی خوب برای این غذا خیلی سخت است اما شاید هشت پای توپی شکل، برترین کلمه برای این یکی از خوشمزه ترین غذاهای ژاپن، باشد. تاکویاکی در واقع توپ های خمیری کوچکی است که داخل آنها از پیازهای بهاری، ترشی زنجبیل، جلبک دریایی و تکه های کوچکی از هشت پا پر می گردد. حواستان باشد که همواره داخل این غذا داغ داغ و در واقع گداخته شده است! پس اگر تازه کار بودید و خواستید یکی از آنها را در جایی میل کنید اول باید اجازه دهید کاملا سرد گردد. در بسیاری از جمع های محبت آمیز ژاپن، تاکویاکی از غذاهایی است که به چشم می خورد.

اوکونومیاکی (Okonomiyaki)

اوکونومیاکی از نوعی خمیر که با کلم های رنده شده مخلوط شده است، درست می گردد. بعد در هنگام پخت، می توانید هر چه که دوست دارید را به آن اضافه کنید چون خود کلمه اوکونومیاکی به معنای گریل کردن هر چه که دوست داری است! بنابراین در انتخاب موادی که دوست دارید به این خمیر اضافه کنید، دستتان باز است، از انواع خوراکی های دریایی گرفته تا پنیر و … در واقع اوکونومیاکی را می توان غذایی با انتها باز دانست!

منبع: الی گشت
انتشار: 10 شهریور 1403 بروزرسانی: 10 شهریور 1403 گردآورنده: maeva.ir شناسه مطلب: 2238

به "طعم لذیذ ژاپن، غذاهای بومی ژاپنی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طعم لذیذ ژاپن، غذاهای بومی ژاپنی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید