طرز تهیه رنگینک مرحله به مرحله

به گزارش پایگاه اینترنتی مأوا، رنگینک جز دسر های خوشمزه و اصیل ایرانیه این دسر به خاطر داشتن خرما، گردو، آرد و کره سرشار از انرژی و مقویه، بنابراین الان که ماه رمضونه میتونه گزینه خوبی برای خوردن همراه چای سحری و افطار باشه و از طرفی موندگاری این دسر هم خیلی خوبه و میتونین به راحتی داخل یخچال تا مدتی نگهش دارین.

طرز تهیه رنگینک مرحله به مرحله

به گزارش خبرنگاران به نقل از دونفره

مواد لازم برای تهیه رنگینک

2 پیمانه آرد

200 الی 250 گرم کره

1 قاشق مربا خوری پودر دارچین

1/2 قاشق چایخوری پودر هل

خرما به مقدار لازم (با توجه به اندازه ظرف)

گردو به مقدار لازم

پودر نارگیل یا پسته برای تزیین

مراحل تهیه رنگینک

ابتدا کره رو داخل ماهیتابه میریزیم اجازه میدیم تا با حرارت ملایم آب بشه.

مقدار کره بستگی به سلیقه خودتون داره اگه دوست دارین رنگینکتون کم چرب تر باشه 200 گرم و در غیر اینصورت 250 گرم کره استفاده کنین.

آرد که ترجبحا بهتره الک نموده باشیم تا گوله نباشه رو به کره اضافه نموده و با حرارت ملایم تفت میدیم تا خامیش بره و سرخ بشه

تا آرد سرخ بشه خرما هارو پوست میکنیم و داخلشون رو مثل تصویر گردو گذاشته و باز میبندیمشون. البته یادمون باشه گهگاهی در این بین آرد رو هم بزنیم تا زیرش نسوزه.

مقدار خرما بستگی به اندازه ظرفمون داره و باید قدری باشه که سطح ظرف کاملا با خرما پوشونده بشه.

حالا دیگه کم کم آرد هم سرخ شده و رنگشم تیره شده

شعله رو خاموش میکنیم و حدود دو سه دقیقه به مخلوط آرد اجازه میدیم تا از حرارت زیادش بیوفته و بعد دارچین و هل رو اضافه نموده مواد رو خوب با هم مخلوط میکنیم.

حالا مقداری از مخلوطمون رو داخل ظرف سرو میریزیم.

روی مخلوط رو کاملا با خرما پرمیکنیم.

در نهایت باز هم از مخلوط آرد روی خرماها میریزم تا روی خرماها کاملا پوشیده بشه.

حالا باید رنگینک رو داخل یخچال بذاریم تا خودشو بگیره و آخر سرم از یخچال درش میاریم و با پودر نارگیل یا پسته تزیین نموده و سروش میکنیم … نوش جان.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 6 دی 1399 بروزرسانی: 2 اسفند 1399 گردآورنده: maeva.ir شناسه مطلب: 1253

به "طرز تهیه رنگینک مرحله به مرحله" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه رنگینک مرحله به مرحله"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید