مقاله: 2 طرز تهیه جوجه ترش اصل گیلانی دیگی و روی سیخ

به گزارش پایگاه اینترنتی مأوا، اگر سبزی شمالی مخصوص جوجه ترش در دسترس نداریدبه جای آن می توانید از کمی نعناع خشک و سوسنبر (می توانید از عطاری تهیه کنید،عطر و بویی شبیه نعنا و پونه دارد) به علاوه کمی گشنیز، جعفری و مقدار خیلی کم ترهبهره ببرید. در مجموع به 4 تا 5 قاشق غذاخوری سبزی برای این مقدار جوجه ترش گیلانیاحتیاج داریم.

مقاله: 2 طرز تهیه جوجه ترش اصل گیلانی دیگی و روی سیخ

یکی از بهترین و آسان ترین روش های درست کردن جوجه ترش اصل گیلانی تهیه آن در دیگ یا گمج است که در این صورت به آن جوجه ترش دیگی یا گمجی یا گمج کباب می گویند. برای درست کردن جوجه ترش اصل گیلانی به این روش فقط به یک دیگ یا گمج احتیاج دارید و زحمت شستن تعداد زیادی سیخ کباب هم از روی دوش تان برداشته می گردد.

برای درست کردن جوجه ترش اصل گیلانی می توانید از تمام قسمت های مرغ بهره ببرید. به این ترتیب باید یک عدد مرغ یک کیلوگرمی یا در مجموع یک کیلوگرم مرغ را به صورت جوجه کبابی خرد کنید. می توانید در صورت تمایل فقط از سینه مرغ بهره ببرید. بعد از خرد کردن مرغ به صورت جوجه کبابی آن را در یک قابلمه یا گمج بریزید و با تمام موادی که در بالا گفته شد مخلوط کنید و حدود 2 تا چهار ساعت به مرغ استراحت دهید. بعد از 2 تا چهار ساعت تمام مواد به خورد هم می روند و حالا زمان آن است که جوجه ترش شمالی را بپزید. قابلمه حاوی مواد جوجه ترش گیلانی را روی شعله ملایم گاز بگذارید تا کم کم بپزد و جا بیفتد. جوجه ترش شمالی دیگی برای پختن به آب احتیاج ندارد اما در صورتی که احساس کردید جوجه ترش در حال ته دریافت است ½ فنجان آب جوشیده به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. جوجه ترش گیلانی دیگی باید روی شعله ملایم خوب بپزد و تا جا افتاده و به روغن بیفتد درست مثل خورش فسنجان. جوجه ترش اصل گیلانی را با برنج کته یا نان سرو کنید.

منبع مقاله: 2 طرز تهیه جوجه ترش اصل گیلانی دیگی و روی سیخ

انتشار: 25 مهر 1400 بروزرسانی: 25 مهر 1400 گردآورنده: maeva.ir شناسه مطلب: 1741

به "مقاله: 2 طرز تهیه جوجه ترش اصل گیلانی دیگی و روی سیخ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقاله: 2 طرز تهیه جوجه ترش اصل گیلانی دیگی و روی سیخ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید